2.4.2017

03/2017 Agility ja koirien kuulumisia...

On vähän aikaa kulunut viimeisestä koirien päivityksestä..
Nyt ei olla mitään ihmeellistä tehty aksan suhteen ja oli meillä tuossa sellainen väli, kun Windy ontus, mutta ei selvinnyt mikä oli. En vienyt ell, koska se niin vaihteli ja 2-3 viikon lähes täyslepo teki tehtävänsä. Tosin Windy oli sitä mieltä, että olisi voinut tuon koko ajan käydä aksaamassa. 


Nyt käytiin välissä treenaamassa ja sitten Windy aloitti juoksut.

Wilman kanssa ollaan treenattu ja oli tarkoitus kisata omissa maaliskuun kisoissa, mutta oma jalka oli kipeä enkä uskaltanut kisata. No ilmoittautumiset on siirretty pääsiäiskisoihin :)

Onneksi Wilman kanssa pystyi treenaamaan kävelyaksaa sinä aikana, kun en uskaltanut juosta ja viime viikolla Laura keksi kaikille hyvää treeniä...

Omia ajatuksia...
Itselleni on ollut aina aika vaikeaa ottaa Wilmasta tai Windystä kehuja vastaan...siis olen kyllä kuunnellut, mutta en ole ottanut sitä itselleni kehuksi.. Jotenkin aina ajatellut, etten ole itse ansainnut kehuja. Kuitenkin nyt 8 vuoden jälkeen tajunnut, että Wilma on niin pätevä tasan sen takia, että itse olen käynyt paljon erilaisissa koulutuksissa ja itse panostanut koiran kouluttamiseen.
ELI nyt yritän saada oman pään ymmärtämään, että olen ansainnut Wilman kanssa joka ainoan kehun, jonka saan, koska Wilma on todella taitava ja muutenkin upea harrastuskaveri nykyään.


Saa nähdä mihin meidän rahkeet riittää... Wilman kanssa on todella kiva treenata Lauran erilaisia ja monipuolisia ratoja.

LAURALLE siis iso kiitos, että olet meitä kouluttanut viimeiset vuodet.


Nyt viime aikoina ei ole paljoa tullut otettua videoita treeneistä ja vain vähäisesti kuvailtua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti