21.9.2015

21.09.2015 Muutoksia ja saikkaria..

13.09.2015


Wilman kanssa oli tarkoitus jatkaa kisaamista nyt syyskuussa, mutta pakko siirtää sitä vähän.. Tämä tuli siitä, että keväällä murtunut jalka alkoi oireilemaan pari viikkoa sitten, niin en uskaltanut ilmoittaa Wilmaa kisoihin.
Nyt vielä flunssa iski samaan syssyyn.

Sitten treeneihin..
Wilman kanssa saatiin vihdoin onnistumaan kepitkin Tiinan pihalla :)

Windy kävi Tanjan taikakäsissä ja oli hiukan jumissa, mutta ei rajoituksia - ainoastaan jatkossa mietittävä kuinka paljon aikanaan hyppyytetään maxi korkeuksilla.
No muutenkaan en koe tarvetta jatkuvasti mennä maxi rimoilla.
Windyn kanssa haetaan pikku hiljaa yhteistä tekemistä ja opetellaan pikku hiljaa loput esteet. Nyt ollaan menty medi esteillä, koska pikku hiljaa vasta haetaan sitä kuntoa.

18.09.2015

Wilman perjantain treenit...teemana oli, että ohjaaja ei juokseWindykin oli treenaamassa samalla teemalla, mutta emme saaneet treenejä videolle..
Oli kuitenkin muutama hyvä pätkä ja saatiin koira toimimaan, vaikka ohjaaja ei voinutkaan juosta.

20.09.2015

Oltiin tänään pitkästä aikaa metsälenkillä, kylläkin enemmän kuvaamassa koiria ja vain nauttimassa kelistä. Flunssan takia en pystynyt mihinkään reippaaseen lenkkiin vielä, mutta oli niin ihanaa katsella koirien riemua, kun sai juosta ja kivasti tottelivatkin.

Nyt meillä on kiireiset ajat edessä, kun muutamme toiseen paikkaan.

Toivotavasti mukavaan ja rauhalliseen ympäristöön ja onneksi. Alakerran valkkarin omistajille on tullut uusi pentu. Muutenkin ollut hankalaa elää täällä, niin en halua olla näkemässä miten tämän koiran kanssa käy.
Sen verran otamme irtiottoa tässä välissä, että ensi viikonloppuna olemme pe-su kennelleirillä. Siellä meillä on toko-treenit ja agitreenit, ehkä Wilmakin pääsee tekemään jotain.

Katsotaan koska on seuraavaksi aikaa kirjoitella :)

Muutama kuva tämän päivän metsälenkiltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.